Informatie

KINDER SPEELPARADIJS
Bij ETEN&FUSION kunnen kinderen gebruik maken van het speelparadijs en genieten van heerlijke slushpuppy’s. Er is een leuke speelhoek, diverse games en een tafelvoetbal.

Speelhoek

 

GROEPSARRANGEMENT
Bel of mail ons voor informatie over onze groepskortingen.

HUISREGELS  ETEN&FUSION MEPPEL

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniformer Voorwaarden Horeca (UVH).

Wilt u wijzigingen in het aantal personen alstublieft minimaal 24uur van tevoren doorgeven, zo hoeven wij overige gasten niet onnodig teleur te stellen. Bij minder dan 24uur voor het gereserveerde tijdstip zijn wij genoodzaakt 50% van de reserveringswaarde in rekening te brengen. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Bekijk hier de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederlands. – Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de “tafelkeuze” te voldoen, helaas is dit niet altijd mogelijk. Graag hiervoor uw begrip.

– Verhinderd? Ivm de tafelplanning zijn wij genoodzaakt, 30 minuten na uw gereserveerde ontvangsttijd, uw tafel te vergeven aan andere gasten.

– (huis)dieren zijn niet toegestaan

– U betaalt vooraf een entreetarief, van minimaal 2 uur. Uw arrangement start na betaling bij de receptie

– Om de wachtrijen bij de ontvangst receptie te beperken, kunnen wij slechts één rekening per reservering/tafel accepteren. Per persoon apart betalen is niet mogelijk.

– Wij accepteren geen dinerbonnen of VVVcheques. Wij zijn niet aangesloten bij een creditcardmaatschappij, wel kunt u bij ons pinnen

– Het “speelparadijs” is een service die uitsluitend bedoeld is voor gasten van Restaurant Eten&Fusion. Ouders zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen kinderen, ook in het speelparadijs.

– Het is niet toegestaan bij vertrek eten en drinken (zoals pakjes- en flesjes drinken) mee te nemen van Eten&Fusion.

– De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of zoek raken van kledingstukken e.d.